Ontvang onze nieuwsbrief en/of blijf via persoonlijke mail op de hoogte van (nieuwe) programma’s specifiek voor jouw vakgebied.

 

 

   

  Nieuwsbrief

  Ik ontvang graag de digitale nieuwsbrief (6-12 keer per jaar. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink)

   

  Ik blijf graag per e-mail op de hoogte op het gebied van:

  Auditing & Control

  Communicatie & Marketing

  Data Science & AI

  Finance & Blockchain

  Juridisch

  Mens & Maatschappij

  Ondernemerschap

  Onderwijs

  Organisatie & Leiderschap

  Stad & Omgeving

  Strategie & Innovatie

  Verzekeringen

   

   

   

  Voor het versturen van onze nieuwsbrieven maken wij gebruik van MailChimp. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacyvoorwaarden van MailChimp. UvA Academy heeft een verwerkersovereenkomt met deze partij.

  Door je aan te melden of een brochure aan te vragen deel je persoonsgegevens met ons. We gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Daar kun je op vertrouwen. Lees hier onze privacystatement.

  COVID-19 en UvA Academy
  Onze programma’s worden op diverse locaties in Amsterdam georganiseerd. De gezondheid van onze deelnemers, docenten en medewerkers staat voorop, we volgen strikt de richtlijnen van de overheid en het RIVM.

  Per 25 september 2021
  Vanwege de invoering van de coronapas wordt er op de locaties gevraagd om een bewijs van vaccinatie of negatieve test. Als UvA Academy zijn we aangewezen op deze locaties en genoodzaakt de regels te volgen. We verzoeken je dan ook vriendelijk je aan de geldende regels te houden.