Mijn gegevens

  26 januari, 2 februari, 9 februari, 16 februari, 9 maart, 16 maart en 23 maart 202330 maart, 6 april, 13 april, 20 april, 16 mei, 25 mei en 1 juni 202328 september, 5 oktober, 12 oktober, 2 november, 9 november, 16 november en 23 november 2023

  M/V*

  MVO

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  Kosten en facturatie

  De kosten voor deze masterclass bedragen € 3.250 inclusief catering en diverse (digitale) studiematerialen, waaronder het boek Environmental Psychology van Gifford.
  Het cursusgeld is vrijgesteld van btw. Leden van de AUV en alumni van UvA Academy ontvangen 10% korting.

  Lidmaatschapsnummer AUV, mits van toepassing

  Bedrijfsnaam (indien van toepassing) en adres

   

  Op de verwerking van persoonsgegevens is  ons privacybeleid  van toepassing.

  Door hier te klikken ga ik akkoord met  de inschrijfvoorwaarden

  Op de hoogte blijven?

  UvA Academy nieuwsbrief

  Ik blijf graag op de hoogte van (nieuwe) programma's van UvA Academy via de nieuwsbrief (6-12 keer per jaar. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink)

   

   

  Let op: soms verzendt het formulier niet, zelfs als alle verplichte velden zijn ingevuld. We zijn ermee bezig. In de tussentijd helpt het vaak om bij 'Bijzonderheden' iets in te vullen (bijvoorbeeld 'NVT'). Lukt het nog steeds niet? Neem dan vooral contact op via uva-academy@uva.nl.

  Vragen over het formulier?
  Stuur een mail naar academy@uva.nl

  Privacy
  Door je aan te melden of een brochure aan te vragen deel je persoonsgegevens met ons. We gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Daar kun je op vertrouwen. Lees hier onze privacystatement.

  Covid-19
  De programma’s van UvA Academy vinden plaats op een fysieke locatie, tenzij expliciet vermeld wordt dat het programma online wordt gegeven. In het geval je corona of symptomen hebt, verzoeken we je om thuis te blijven en je te laten testen. Heb je Covid-19 dan is het eventueel mogelijk om de bijeenkomt digitaal te volgen.