7 bijeenkomsten: 1 april, 8 april, 22 april, 29 april, 20 mei, 3 juni en 17 juni 2021

6 bijeenkomsten: 1 april, 8 april, 22 april, 29 april, 20 mei, en 3 juni 2021

Mijn gegevens

M/V*

MVO

Adres*

Postcode*

Plaats*

Kosten en facturatie

De kosten voor deze masterclass bedragen € 2.995 voor 7 bijeenkomsten en € 2.795 voor 6 bijeenkomsten (inclusief diverse digitale studiematerialen). Het cursusgeld is vrijgesteld van btw.

Leden van de AUV en alumni van AAGS/UvA Academy ontvangen 10% korting.
    SWOCC-leden ontvangen 10% korting, dit dient door het SWOCC-bestuur goedgekeurd te worden.

SWOCC-publicaties

De publicaties voor deze masterclass worden verzorgd door SWOCC (Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Commerciële Communicatie). Gelieerd aan de afdeling Communicatiewetenschap van de UvA en met praktijkrelevantie als uitgangspunt, verzamelt en ontwikkelt SWOCC wetenschappelijke kennis over de werking van merken en communicatie.
    Als deelnemer van deze masterclass krijg je een jaar lang een gratis begunstigerschap van SWOCC aangeboden. Vanuit SWOCC ontvang je per e-mail alle SWOCC-publicaties en uitnodigingen voor de bijeenkomsten die SWOCC organiseert.

Op de verwerking van persoonsgegevens is ons privacybeleid van toepassing: https://www.uva.nl/home/disclaimers/privacy

Door hier te klikken ga ik akkoord met
    de inschrijfvoorwaarden

Op de hoogte blijven?

UvA Academy nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte van (nieuwe) programma's van UvA Academy via de nieuwsbrief (6-12 keer per jaar. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink)

SWOCC nieuwsbrief

Ik meld me graag aan voor de nieuwsbrief van SWOCC

Door je aan te melden of een brochure aan te vragen deel je persoonsgegevens met ons. We gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Daar kun je op vertrouwen. Lees hier onze privacystatement.

COVID-19 en UvA Academy
    De gezondheid van onze deelnemers, docenten en medewerkers staat voorop, we volgen strikt de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Afhankelijk daarvan wordt dit programma op locatie in Amsterdam of online gegeven. Dit zal ruim van te voren gecommuniceerd worden.