Editie

  Najaar 2021

  Mijn gegevens

  M/V*

  MVO

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

   

  Kosten en facturatie

  De kosten voor dit executive programma zijn 2900 euro (inclusief catering en diverse digitale studiematerialen). Leden van de AUV en alumni van AAGS/UvA Academy ontvangen 10% korting. Het cursusgeld is vrijgesteld van btw. Het combineren van kortingen is niet mogelijk.

  Bedrijfsnaam (indien van toepassing) en adres

  Door hier te klikken ga ik akkoord met  de inschrijfvoorwaarden

  Op de hoogte blijven?

  UvA Academy nieuwsbrief

  Ik blijf graag op de hoogte van (nieuwe) programma's van UvA Academy via de nieuwsbrief (6-12 keer per jaar. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink)

   

   

  Let op: Soms verzendt het formulier niet zelfs als alle verplichte velden zijn ingevuld. We zijn ermee bezig.  In de tussentijd helpt het vaak om bij 'Bijzonderheden' iets in te vullen (bijvoorbeeld 'NVT'). Lukt het nog steeds niet? Neem dan vooral contact op via uva-academy@uva.nl.

  Door je aan te melden of een brochure aan te vragen deel je persoonsgegevens met ons. We gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Daar kun je op vertrouwen. Lees hier onze privacystatement.

  COVID-19 en UvA Academy
  Onze programma’s worden op diverse locaties in Amsterdam georganiseerd. De gezondheid van onze deelnemers, docenten en medewerkers staat voorop, we volgen strikt de richtlijnen van de overheid en het RIVM.

  Per 25 september 2021
  Vanwege de invoering van de coronapas wordt er op de locaties gevraagd om een bewijs van vaccinatie of negatieve test. Als UvA Academy zijn we aangewezen op deze locaties en genoodzaakt de regels te volgen. We verzoeken je dan ook vriendelijk je aan de geldende regels te houden.