Personal information

  F/M/X*

  FMX

  Address*

  Postalcode*

  City*

   

  Costs and billing

  The investment in this masterclass is € 2.950 or  € 4.950 including coaching (20 hours). Both fees include study materials.
  The course fee is free from VAT. Members of the AUV and Alumni of AAGS/ UvA Academy receive a 10% discount.

  € 2.950€ 4.950 (including coaching)

  What D&I topic is most important in your organization?

  Other specifics

  We care about your privacy. If you have questions about our policy, please visit the link below. If you have questions that are not answered there, feel free to contact us: https://www.uva.nl/home/disclaimers/privacy

  By clicking this option you agree to the conditions of registration
  Conditions of Registration

  Stay informed

  UvA Academy newsletter

  I would like to stay informed about (new) programs via the UvA Academy newsletter (in Dutch, 6-12 times a year)

  Door je aan te melden of een brochure aan te vragen deel je persoonsgegevens met ons. We gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Daar kun je op vertrouwen. Lees hier onze privacystatement.

  COVID-19 en UvA Academy
  Onze programma’s worden op diverse locaties in Amsterdam georganiseerd. De gezondheid van onze deelnemers, docenten en medewerkers staat voorop, we volgen strikt de richtlijnen van de overheid en het RIVM.

  Per 25 september 2021
  Vanwege de invoering van de coronapas wordt er op de locaties gevraagd om een bewijs van vaccinatie of negatieve test. Als UvA Academy zijn we aangewezen op deze locaties en genoodzaakt de regels te volgen. We verzoeken je dan ook vriendelijk je aan de geldende regels te houden.